Stap jij mee in onze wereld?

Bij De Meyer zijn we al 4 generaties lang gedreven door passie en nieuwsgierigheid voor techniek en mechanica, voor alles wat beweegt. Heel ons team wordt elke dag uitgedaagd door complexe vragen en unieke projecten. Ons doel is de klant te ontzorgen en te helpen om moeilijke vraagstukken creatief op te lossen. We gaan op een slimme manier ontwerpen, creëren, bouwen en we blijven ook onderhouden wat we maakten. We zijn ervan overtuigd dat de ruimte voor creativiteit dé sleutel is tot resultaten waarop onze 130 mensen terecht fier kunnen zijn.

Familiale organisatie

Een uitdagende functie in een familiale organisatie en dit binnen een technisch zeer boeiende omgeving.

Ruimte voor initiatief

Wij bieden jou een omgeving waarin je ruimte krijgt voor eigen initiatief en creativiteit.

Persoonlijke groei

Ruimte voor opleiding, coaching en feedback om jouw persoonlijke groei te ondersteunen.

Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Ons DNA 🧬

Gedrevenheid

Alle medewerkers van De Meyer zijn enthousiaste talenten, gemotiveerd en met zin voor initiatief. De Meyer streeft voortdurend naar verbetering, gaat geen uitdaging uit de weg. We zijn fier op wat we doen.

Resultaatgerichtheid

De Meyer werkt als één efficient team aan de optimale kwaliteit van zijn projecten, kritisch en met duidelijke doelstellingen. We leren uit onze fouten. Opgeven staat niet in ons woordenboek!

Betrouwbaarheid

De Meyer investeert in zijn medewerkers, deelt zijn kennis en komt zijn afspraken na. Wie echt eigenaarschap serieus neemt, creëert wederzijds vertrouwen.

Klantgerichtheid

De Meyer is een partner voor zijn klanten, flexibel en betrouwbaar. Nooit sluiten we comprissen als het gaat om kwaliteit van producten en diensten. Ons doel een 100% tevreden klant.

Integriteit

De Meyer gaat voluit voor duurzaam ondernemen, open en eerlijk. Met respect voor regels en procedures, en altijd in een veilige werkomgeving.

Bedrijfsfilm

  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto
  • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier

Interview annuleren

Weet u zeker dat u dit interview wil annuleren?

Interview herplannen

Ben je zeker dat je dit interview wil herplannen?